Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij woninginbraak Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2017, 12.14 uur
Een huishoudelijke hulp raakte bij de inbraak gewond.
Een huishoudelijke hulp raakte bij de inbraak gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij woninginbraak aan de Leeuwenlaan in Terneuzen is donderdagmorgen iemand gewond geraakt die probeerde de dieven tegen te houden. Opmerkelijk detail: één van de dieven reed in een scootmobiel.

Rond 08.30 uur arriveerde de huishoudelijke hulp van de bejaarde bewoonster van het huis aan de Leeuwenlaan. Juist op dat moment verlieten de twee daders de woning van de 80-jarige vrouw. De hulp probeerde de daders tegen te houden maar zij kreeg hierbij een ferme klap te incasseren. Volgens de politie raakte ze hierbij gewond.

“Ondanks de pijn zette zij toch de achtervolging in richting de Axelsestraat maar ze verloor de twee uit het oog ter hoogte van de Bilal-i Habesi-moskee aan de Leeuwenlaan”, aldus de politie. Van de mannelijke dader is alleen bekend dat hij een kaal hoofd had, vermoedelijk ouder was dan 60 jaar en dat hij reed op een zwarte scootmobiel.

De andere dader, een brildragende vrouw van circa 50 jaar oud, had zwart opgestoken haar en een blanke huidskleur. Ze droeg een lichtkleurige jas en reed op een fiets met fietstassen waarop 'Arek' stond. De politie hoopt dat mensen getuige zijn geweest van het voorval en meer details kunnen verschaffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bj (30-9-2017 om 07:50)
Ja, Willem Tel misschien ben jij ook wel tuig ( iets te snel geweest met je oordeel ? )
Willem Tel (22-9-2017 om 14:15)
Ze wonen daar in die aanleun woningen. Tis voor de zotte, dat die niet te vinden zijn... Schaandalig , om imand aan te vallen, voor wat zakgeld voor. Tuig is het..
AD.. (21-9-2017 om 17:26)
Dat kan niet moeilijk zijn lijkt mij om die op te sporen want wie er een zwarte scootmobiel heeft is na te vragen en wie er voor AREK werkt ook.
Anoniem (21-9-2017 om 16:38)
Leden van de Benidorm Bastards ?