Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Ruim vijftigduizend naar vijfde editie Rescue

Toegevoegd: 16-08-2006, 21.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De vijfde editie van het evenement Rescue Vlissingen dat woensdag op de Boulevards van Vlissingen werd gehouden, was een groot succes. Volgens organisator Albert Dijkstra heeft het evenement vijftig tot zestigduizend mensen getrokken.

De dag stond vol met hulpdiensten. Van brandweer tot marechausse en van strandwacht tot politiebiker, het was er allemaal te vinden. Al met al was de dag behoorlijk 'blauw-blauw'.

Er waren uiteraard vele voertuigen uit de hulpdienstenwereld. Ook waren er geregeld demonstraties en waren er standjes. Eén van die standjes werd overigens bezet door de medewerkers van HVZeeland.nl.

De mensen die het evenement gemist hebben moeten nog even geduld hebben want pas in de zomer van 2008 is de zesde editie van het evenement.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren