Weerbericht:
Bewolkt en lokaal motregen. Donderdag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met inbrekerswerktuigen aangehouden

Toegevoegd: 24-09-2017, 14.00 uur
De man is aangehouden op grond van de geldende APV.
De man is aangehouden op grond van de geldende APV.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Schansdijk in Tholen is zondagochtend vroeg een 34-jarige man uit Standdaarbuiten aangehouden die inbrekerswerktuigen bij zich had.


De man werd rond 05.50 uur betrapt na een melding van een verdachte situatie. Hij bleek in het bezit te zijn van verschillende inbrekerswerktuigen. Dat is een overtreding van de Algemeen Plaatselijke Verordening van de gemeente Tholen en reden voor de politie om de man aan te houden.

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex en zal daar later gehoord worden. De gereedschappen die hij bij zich had zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (24-9-2017 om 19:45)
Meneer Kees, ik vind dat U weer klinklare onzin schrijft. Kennelijk is dat Uw hobby.
nico P. (24-9-2017 om 16:30)
Wat een onzin weer, de gamma bekeuren. de politie heeft inmiddels genoeg ervaring om het verschil te zien tussen een hardwerkende timmerman en een gluipende inbrekert. dus kees, als ik u was zou ik aangerande vrouwen maar snel de schuld geven omdat ze er aantrekkelijk uit zien.
Kees (24-9-2017 om 14:30)
Dat word oppassen met gereedschap meenemen in de auto. Want voor je het weer zien ze het aan voor inbrekers gereedschap. Stel je hebt een volle gereedschapskist in je auto en een koevoet omdat je timmerman bent dan word het oppassen. Eigenlijk moeten ze de Gamma ook bekeuren wegens het verkopen van inbrekers werktuigen.
Cookie-instellingen beheren