Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Wapen en drugs gevonden bij invallen

Toegevoegd: 25-09-2017, 14.27 uur
Bij de inval werd een vuurwapen en drugs gevonden.
Bij de inval werd een vuurwapen en drugs gevonden.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Bij een inval in twee woningen in Oostburg vanmorgen vroeg zijn drie verdachten aangehouden. Er werd een vuurwapen en drugs gevonden.


Maandagmorgen heeft de politie tegelijkertijd in twee woningen binnen gevallen. Er was informatie binnen gekomen bij de politie dat er in die woningen een wapen en drugs zouden kunnen liggen. Het ging om een woning aan de Grote Beer en een aan de Regulus. In één van de woningen lag inderdaad een vuurwapen. Ook lag er een kleine hoeveelheid drugs in beide woningen.

Er werden drie mannen aangehouden, de bewoners van de panden en een 20 jarige inwoner van Schoondijke. De mannen zijn ingesloten en de recherche onderzoekt de zaak verder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (26-9-2017 om 13:10)
Er is wat gehuisvest tegenwoordig in de gemeente sluis, krimp gebied maar wat krijgen wij er voor terug?