Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Man beschoten in Vlissingen

Toegevoegd: 26-09-2017, 13.38 uur
De politie werd pas zaterdag in de loop van de dag ingeseind.
De politie werd pas zaterdag in de loop van de dag ingeseind.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De recherche doet onderzoek naar een schietpartij die in de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september heeft plaats gevonden aan de Singel in Vlissingen. Een nog onbekende man zou daarbij meerdere keren beschoten zijn door een eveneens onbekende dader. De politie werd pas zaterdag in de loop van de dag ingeseind.


Het incident vond plaats aan de achterzijde van het pand van Bakker Tullenaar. De dader zou vanuit de Bosjeslaan aan zijn komen lopen en liep in de richting van de Bloemenlaan. Vervolgens schiet hij ter hoogte van het pand van de bakker meerdere malen op de andere man. Na het incident rent de dader weer weg in de richting van de Bosjeslaan.

Het slachtoffer, die vermoedelijk niet gewond is geraakt, heeft geen contact opgenomen met de politie. Het slachtoffer zou een getinte man zijn, 1.75 meter lang, circa 24 jaar oud. De man droeg donkere kleding en een donkere pet. Van de dader is enkel bekend dat hij donkere kleding droeg en een capuchon op het hoofd.

De politie heeft van de schietpartij enkele sporen veiliggesteld. Ook zijn er verschillende getuigen van het incident gehoord, maar de politie komt graag in contact met het slachtoffer of andere getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (27-9-2017 om 14:01)
Ach, als buurtbewoner schrik je hier niet meer van. Wekelijks hoor je ze wel knallen en dan is het geen vuurwerk. Wat extra controleren tussen 20h en 1h 's nachts in de Bloemenlaan en omgeving en dan ook eens hardhandig optreden doet wonderen.....
Terneuzenaar (26-9-2017 om 20:44)
In Terneuzen is onlangs ook weer een woning voorzien van het nodige lood. Wordt het niet eens tijd voor een veiligheid risico gebied? En het liefst zwaarder bewapend met de donkere dagen. Cowboy spelen doe je maar als soldaat
klaar (26-9-2017 om 18:51)
beter laat , dan nooit......
Daan (26-9-2017 om 15:02)
De politie werd pas zaterdag in de loop van de dag ingeseind. Dit klopt niet. De politie is gelijk gebeld maar is 's nachts niet ter plaatse geweest.
Cookie-instellingen beheren