Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Treinverkeer plat door aanrijding met persoon

Toegevoegd: 27-09-2017, 07.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Tussen Goes en Middelburg rijden op dit moment geen treinen door een aanrijding met een persoon. De extra reistijd kan oplopen tot zestig minuten. 


De aanrijding gebeurde rond 06.15 uur bij de spoorwegovergang aan de Ploegweg ter hoogte van de Ringbaan West. De politie doet op dit moment onderzoek op het spoor. Gekeken wordt of er sprake is van een ongeval. De omgeving is afgesloten.

Het treinverkeer op het traject van Vlissingen naar Middelburg is niet gestremd. De verwachting is dat het spoor rond 09.30 uur weer vrijgegeven wordt en de treinen weer zullen rijden.

 

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (27-9-2017 om 19:09)
Gelezen op PZC, reactie van wijkagent ?? Gedrag van mensen daar....doorfietsen of doorlopen terwijl er menselijke resten liggen, oh ja je moet naar je werk !! Lint van politie is alleen maar belemmerend. Ben zelf ook hulpverlener en heb er ook mee te maken gehad. Er is maar een woord voor: triest! Denk toch eens na, stel dat het iemand uit je eigen omgeving is en je hoort dat men zo reageert ?....Mijn reactie zal waarschijnlijk geen indruk maken op zulke super-aso`s!!!
Goes (27-9-2017 om 18:05)
Rust zacht.
t Is vreselijk (27-9-2017 om 17:50)
Veel sterkte voor alle betrokkenen. Ook voor de hulpverleners en de machinist. Erg heftig. Maar natuurlijk ook zeer zeker voor de nabestaanden van de persoon.. Dit is niemands schuld, het is een ziekte, heel triest.
Jac (27-9-2017 om 12:45)
Sterkte voor de nabestaanden, en respect voor de personen die die het spoor en trein weer inzetbaar moeten maken, taaie baan.........
Renate (27-9-2017 om 11:48)
Verschrikkelijk, sterkte voor de nabestaanden. Respect voor de mensen die hier worden ingezet om het spoor weer toegankelijk te maken voor het treinverkeer...