Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Politie houdt fietsendief aan dankzij tip van getuige

Toegevoegd: 28-09-2017, 10.14 uur
Een man is aangehouden op verdenking van heling en diefstal.
Een man is aangehouden op verdenking van heling en diefstal.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (SD) - Een 32-jarige man uit Utrecht is woensdag in Serooskerke (SD) aangehouden op verdenking van heling en diefstal.


Agenten kregen rond 17.30 uur een melding dat een getuige de man had gezien met een roze, vermoedelijk gestolen damesfiets. De getuige gaf aan dat de man op dat moment op het erf van een leegstaande woning aan de Serooskerkseweg was.

De agenten gingen er naar toe en vonden de man in een schuur. Hij was daar bezig koperen leidingen te demonteren. Hij is aangehouden voor diefstal. De man gaf toe dat hij de fiets had gestolen bij de Weststraat in Burgh-Haamstede en ook goederen uit de bijgebouwen op het erf had meegenomen. Hij is ingesloten voor verhoor en verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren