Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Taxibusje Vlissingen weer op het droge

Toegevoegd: 28-09-2017, 20.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Het taxibusje dat vanmiddag in het water was gereden in Vlissingen staat weer op het droge. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit het water getakeld.


Het ongeval gebeurde vanmiddag rond 14.00 uur op de Rozengracht. Het taxibusje met een bejaarde dame erin kwam door onbekende oorzaak in beweging en reed de Schuitvaartgracht in. Medewerkers van een zorginstelling zagen het gebeuren en bedachten zich moment en schoten te hulp. Twee personen sprongen het water in en haalden de bejaarde dame uit het voertuig. Ambulancemedewerkers hebben de vrouw onderzocht, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis

Om 18.30 uur is de berging van de auto gestart. Met behulp van een bootje hebben de bergers de auto aangekoppeld om hem er vervolgens met een kraan uit te takelen. Na een uur was de klus geklaard en is de auto weggesleept.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750