Weerbericht:
Zwaar bewolkt, in het noorden en midden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Stroomstoring en ravage na ongeval bij Axel

Toegevoegd: 29-09-2017, 07.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een automobilist heeft vanmorgen bij Axel een grote ravage aangericht nadat hij met zijn voertuig tegen een elektriciteitskast was gebotst. Als gevolg hiervan is er een stroomstoring in de omgeving.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 05.25 uur plaats op de Hulsterseweg ter hoogte van de Tweede Verkorting. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen de elektriciteitskast. Door de klap raakte het betonnen object totaal vernield. De auto kwam, na een botsing met een verkeersbord, enkele tientallen meters verder in een weiland tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. De auto is zwaar beschadigd weggesleept. De netwerkbeheerder is ter plaatse om de kast te repareren. Volgens de netbeheerder is er in de omgeving van de Tweede verkorting, Linieweg en Hulsterseweg sprake van stroomuitval. Het aantal getroffen huishoudens is minder als honderd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (30-9-2017 om 08:52)
Weer zo'n dwaas die waarschijnlijk gedacht heeft "ik kan dat wel" hopelijk laten ze de bestuurder alles betalen al kost het de rest van zijn leven aan afbetalen Nu een EL kast en een hoop overlast voor de buurt maar straks een mens als die niet gestopt wordt.