Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Kamperland is 16-jarige jongen

Toegevoegd: 29-09-2017, 12.04 uur
De jongen is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.
De jongen is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De jongen die gisteren zwaargewond raakte op een vakantiepark in Kamperland is een 16-jarige jongen uit Sint-Michielsgestel. Hij is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.


Het incident gebeurde rond 20.30 uur. De jongen was met zijn klas op vakantie in het park. In een huisje ontstond brand in een pan met frituurvet. De jongen liep hierbij brandwonden op. Nadat het slachtoffer eerst door omstanders was opgevangen, is hij daarna door medewerkers van de ambulancedienst en de traumahelikopter behandeld. Vervolgens is hij met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. Het slachtoffer was aanspreekbaar.

Agenten en medewerkers van de brandweer hebben na het incident de andere leerlingen en begeleiders uitgelegd wat er was gebeurd en hoe en waarom hulpverleningsdiensten werken. Het vakantiepark stelde voor deze bijeenkomst het restaurant en de nodige verzorging beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (29-9-2017 om 19:02)
Op die leeftijd uitleg geven over hoe ze werken? Dat wisten ze nog niet? Neem aan dat het Nedetlandse kinderen waren?