Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterrijdster onder invloed komt ten val

Toegevoegd: 30-09-2017, 13.02 uur
De bestuurster bleek onder invloed van alcohol te zijn.
De bestuurster bleek onder invloed van alcohol te zijn.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige vrouw, afkomstig uit Middelburg, in Vlissingen gewond geraakt na een valpartij met een scooter. De bestuurster bleek onder invloed van alcohol te zijn en tevens niet in het bezit van een rijbewijs.

Het ongeval vond rond 04.30 uur plaats. De vrouw reed samen met een 35-jarige man, ook afkomstig uit Middelburg, op een scooter over de Zuidbeekseweg toen de scooter door nog onbekende oorzaak ten val kwam. Door de val raakte de vrouw gewond en is behandeld in een ambulance. De passagier raakte niet gewond.

Omdat de politie het vermoeden had dat er alcohol in het spel was is er een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de vrouw te veel had gedronken. Ook bleek zij niet in het bezit van een rijbewijs. Met een boete voor rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs mocht de vrouw het politiebureau weer verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (1-10-2017 om 15:20)
De 35 jarige passagier is in mijn ogen net zo schuldig, een 17 jaar jongere beschonken jongedame maar laten rijden om 04:30 uur? Je moet je kapot schamen!!
mar (30-9-2017 om 14:20)
met boete weg???opsluiten die drankcrimineel en ze had geen rijbewijs??certificaat?dan nooit meer 1 geven ook dan kan ze in ieder geval geen andere slachtoffers maken of iemand de volgende keer dodrijden...tegenwoordig verschrikkelijk met die drankrijders