Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote politie-inval in café Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2017, 03.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSNGEN - De politie is zaterdagavond met veel agenten een café binnen gevallen in Vlissingen. De reden voor de inval is nog niet bekend gemaakt.


De inval vond plaats in café Conny’s Place aan de Walstraat. Na de inval werd de omgeving hermetisch afgesloten met hekken en schermen. Alle aanwezigen in het café werden na de inval geboeid. Voor het café zijn enkele tenten opgezet waar de bezoekers van het café zich één voor één moesten legitimeren. Hier werden ook al hun spullen doorzocht.

Naast een politiehond waren er ook gespecialiseerde politiehonden ter plaatse. Ook het flexteam van de politie assisteerde bij de inval. De politie heeft diverse goederen afgevoerd in dozen. De reden voor de grootscheepse actie is nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (2-10-2017 om 16:38)
@peet Draaf eens niet zo door joh. Het gaat hier om een cafe, geen automobilisten. En alles en iedereen aanhouden? Laat je nakijken. Ten eerste betekend dat officieel een politiestaat (officieel, want dat zijn we nu praktisch al.), ten tweede is daar helemaal geen tijd voor en ten derde is iedereen verdacht en wordt wantrouwen alleen maar een groter maatschappelijk probleem. Niet alles is maar met regeltjes op te lossen. Het kan zelfs juist averechts gaan werken. Dus denk eens na voortaan voordat je hier een jankverhaal komt plaatsen.
Peet (1-10-2017 om 15:15)
Goedzo zou tijd worden. zijn nog meerdere café's met die troep bezig.. Vergunning intrekken en alle geschatte inkomsten terugbetalen... pak dan ook gelijk eens die coffeeshop aan waar iedereen met de auto komt en blowend achter stuur wegrijd... Er rijden denk ik wel 1000 mensen per dag in de auto die blowen of onder invloed zijn van drugs.. Als je thuis 10 blowtjes rookt en auto rijd ben je gewoon 24 uur onder invloed .. Alcohol is niet HET probleem in verkeer, drugstesten doen bij grote controle allles en iedereen aanhouden.. En dat stom excuus van ik fiets of rijd scooter is net zo fout als verkeersdeelnemer !!
Terneuzenaar (1-10-2017 om 12:19)
Komt het misschien omdat er mensen na het nuttigen van drank toch weer besluiten om de auto in te stappen met alle ellende als gevolg...?
Vlissinger (1-10-2017 om 10:55)
Beetje drugs... niks boeiends! lekker sensatie zoeken met al die poespas, meer hebben ze hier in zeeland niet te doen.
souburgse (1-10-2017 om 04:16)
Ik heb het vage vermoeden dat dit drugs gerelateerd is.....
Cookie-instellingen beheren