Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Dronken man loopt met mes op straat

Toegevoegd: 01-10-2017, 14.15 uur
Het mes werd in beslag genomen.
Het mes werd in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Zaterdagavond heeft de politie bij een woning aan de Langeweg in ’s-Gravenpolder een man met een flink keukenmes aangehouden.


De politiemeldkamer kreeg rond 19.00 uur een melding dat een man met een groot mes op de straat liep. De politie ging snel ter plaatse. Terwijl een agent met de melder sprak, kwam er plotseling een man uit een woning. Hij had een flink keukenmes in zijn hand. De agent trok onmiddellijk zijn pistool en sommeerde het mes te laten vallen, waaraan hij gelijk voldeed.

De man werd geboeid en naar het politiebureau in Goes gebracht. Het mes werd in beslag genomen. De man bleek veel alcohol te hebben gedronken. De uitslag van de ademanalyse was 1.040 ug/l. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Een GGD-arts heeft de man beoordeeld. Hij heeft zondagmorgen een verklaring afgelegd, waarna hij in vrijheid is gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren