Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie auto botsen op Sloeweg (N62)

Toegevoegd: 02-10-2017, 08.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - De hulpdiensten zijn maandagmorgen met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval met beknelling op de Sloeweg (N62) ter hoogte van ’s-Heerenhoek.


Rond 07.10 uur kwamen er ter hoogte van hectometerpaaltje 36,2 drie personenauto’s met elkaar in botsing. Omdat het niet duidelijk was of er iemand bekneld zat werd de brandweer ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er van een beknelling geen sprake.

De brandweer heeft geassisteerd om een gewonde uit de auto te halen. Deze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuishuis gebracht. De drie betrokken voertuigen zijn weggesleept door bergingsbedrijf de Moor.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (2-10-2017 om 20:56)
Afstand houden aub...
Marco (2-10-2017 om 14:47)
Lekkerrrrr kop-aan-kont rijden, vooral niet te veel afstand nemen tot je voorganger. Spaar je veel brandstof mee uit. Schiet niet UP!
Fred boers (2-10-2017 om 09:41)
Ben gestopt en 112 gebeld en doorgegeven wat er aan de hand was . Er was geen beknelling maar slachtoffer had veel last van haar nek , vandaar de brandweer ! Hopen dat het meevalt met haar nek !
Cookie-instellingen beheren