Weerbericht:
Warme nacht. Overdag zomers warm en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op N62, weg dicht

Toegevoegd: 03-10-2017, 05.24 uur - Update: 03-10-2017, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Op de Sloeweg (N62) bij ’s-Heerenhoek is vannacht een vrachtwagen gekanteld. De weg is daarom deels afgesloten richting de A58.


Het ongeluk gebeurde rond 03.50 uur op de rijbaan van Nieuwdorp richting de snelweg. De chauffeur van de vrachtwagen moest door de brandweer worden bevrijd. Hij is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend.

De lading van de vrachtwagen bestond uit suikerbieten. Deze belandden grotendeels naast de vrachtwagen in de middenberm. Vanwege het ongeluk was de weg tot 06.00 uur dicht in de richting van de snelweg. Hierna mocht verkeer via de op- en afrit passeren. Omstreeks 08.35 uur is de weg opnieuw volledig afgesloten zodat begonnen kon worden met de bergingswerkzaamheden. Het verkeer richting Vlissingen-Oost heeft geen hinder van het incident.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtauto te takelen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (5-10-2017 om 11:22)
@peter oordelen doen we allemaal en zo'n vrachtwagen gaat echt niet vanzelf om dus dat ligt gewoon aan de chauffeur.
Peter (3-10-2017 om 17:25)
Het is mijn neef. Kon hem gelukkig vanmorgen ophalen in het ziekenhuis . Lijkt mee te vallen. En mensen die weer oordeel hebben, denk eerst even na voordat je hier wat neerzet. Hulpverleners top werk geleverd, super bedankt hiervoor. Marcel het komt weer goed.
Mar (3-10-2017 om 11:00)
Sterkte en beterschap aan de chauffeur. De betrokken reddingswerkers waren er gelukkig snel bij. Zachte bermen!? Is oppassen even er naast en je gaat om.
2e ter plaatse (3-10-2017 om 07:02)
@ Ania. Hij lag er ongelukkig bij, maar niet bekneld. Door de pijn wel lastig te bevrijden. Ben de cabine in gekropen om hem zoveel mogelijk los te maken. Hulpdiensten waren er erg snel.
Ania1975 (3-10-2017 om 05:52)
Wat een rot wakker worden vanochtend, krijg je op je nuchtere maag te verwerken dat de wisselcollega van mijn vriend net een zwaar ongeluk heeft gehad met beknelling. Voor hem en zijn familie heel veel sterkte en hopen op een goed herstel.
Cookie-instellingen beheren