Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie toont beelden inbraak hotel Domburg

Toegevoegd: 03-10-2017, 16.53 uur - Update: 03-10-2017, 21.36 uur
De daders zijn vastgelegd door een bewakingscamera.
De daders zijn vastgelegd door een bewakingscamera.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie toont vanavond bij Opsporing Verzocht bewakingsbeelden van een inbraak bij hotel Nehalennia in Domburg.


Volgens de politie vond de inbraak op 30 juli plaats. Uit het pand aan de Badstraat werd op de bewuste zondag een kassalade gestolen. Op de bewakingsbeelden zijn de twee daders te zien terwijl zij zich toegang verschaffen tot het hotel.

Volgens de politie arriveerden de twee tegen 05.00 uur in een witte Volkswagen Polo. Deze reed tegen het verkeer in. "De daders probeerden eerst via de officiële ingang binnen te komen, maar toen dat niet lukte braken ze een oude toegangsdeur open", aldus de politie. De daders waren jonge mannen, beiden met een petje met logo en met een klein baardje.

Opsporing Verzocht is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO1.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (12-10-2017 om 00:52)
En in alle jaren dat Nehalennia al bestaat is het ook nooit nodig geweest. Helaas komt dat volk nu ook in Zeeland op roof- en strooptocht.
P (3-10-2017 om 18:47)
@k, moet je daar wel personeel en een budget voor hebben.
k (3-10-2017 om 17:43)
vreemd dat er niemand achter de receptie zit, in alle hotels waar ik ooit geslapen heb zat er 24/7 een receptionist/te of zelfs een nachtwaker vreemd dat dat hier niet het geval is. maar dat betekend natuurlijk niet dat dat een vrijbrief is om de kassa maar leeg te halen
Cookie-instellingen beheren