Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Poging tot straatroof Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2017, 19.59 uur
Poging tot straatroof Meiveld Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een poging tot straatroof dinsdagavond in Middelburg. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.


De poging tot beroving vond plaats in de buurt van het tunneltje onder de Schroeweg, gelegen tussen het Meiveldpad en de Westmede. De daders waren volgens de politie twee mannen van 25 tot 30 jaar oud, mogelijk van Marokkaanse afkomst.

Bij de mannen was ook een circa 25-jarige vrouw met donker haar en paarse kleding. Ze had een ietwat mollig postuur. De drie zijn na het voorval weggerend. Rond 18.50 uur is vervolgens via Burgernet opgeroepen om naar de verdachten uit te kijken.

Meer details zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arend (5-10-2017 om 14:56)
Het slachtoffer heeft vast goed gezien hoe die marokaantjes eruit zagen. Dus samen met de politie als ze zin hebben langs de meiveld gaan.. Zeker langs die hangplek ( johan cruijf veldje ) gaan dat is immers de hangplek van dat volk. Denk dat het slachtoffer ze heel snel kan aanwijzen... Maarja de politie mag en doet niks.. Stel je voor dat ze zouden discrimineren....
William (4-10-2017 om 12:50)
Wat is er dan precies voorgevallen? Hebben ze geprobeerd iemand te beroven? Geslagen, bedreigt? Zijn ze om iemand heen gaan staan, was het slachtoffer een jong iemand, oud iemand? Ik zou graag wat meer info hierover willen hebben (ik woon aan het meiveld).... En wat dacht de Politie ervan 2 palen met camera's te plaatsen, aan elke kant een?? Zo moeilijk is het toch niet?
Cookie-instellingen beheren