Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep traumahelikopter Emergis Kloetinge

Toegevoegd: 03-10-2017, 21.31 uur
De patiënt is per ambulance afgevoerd. Ook de politie kwam ter plaatse.
De patiënt is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De traumahelikopter uit Amsterdam is dinsdagavond opgeroepen voor een melding bij Emergis aan de Oostmolenweg in Kloetinge.


Rond 20.45 uur werden twee ambulanceteams en een rapid responder met spoed ter plekke gestuurd. Ook de politie ging op pad en even later werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Omdat deze mogelijk zou gaan landen bij het ziekenhuis in Goes werd de brandweer opgeroepen om stand-by te staan.

De patiënt is uiteindelijk zonder spoed per ambulance afgevoerd. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet. Voor zover bekend was er sprake van een medisch incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapvraag (4-10-2017 om 22:29)
Een traumaheli terwijl het ziekenhuis 200 meter verderop ligt, dat zijn dingen die ik niet snap en iemand eens uit moet leggen.
Pedro (3-10-2017 om 21:57)
Wie beslist er eigenlijk of de helicopter daadwerkelijk ingezet moet worden ?? Het lijkt me (niet alleen in dit geval) nogal gemakkelijk ingezet te worden , terwijl het niet nodig was geweest
Cookie-instellingen beheren