Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaar onderkoelde vrouw in huis Vlissingen

Toegevoegd: 04-10-2017, 10.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is woensdagmorgen een zwaar onderkoelde vrouw aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd rond 08.50 uur aangetroffen in een huis aan de Sloeweg. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De politie heeft zich toegang tot de woning verschaft via een balkon.

De traumahelikopter kwam niet ter plekke maar vloog door naar het ziekenhuis in Goes. Het slachtoffer is daar met spoed naartoe vervoerd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pauwenburg (5-10-2017 om 00:20)
Ter correctie: Het was geen vrouw maar een bejaarde man van 94 die van zijn balkon was gevallen en zwaar onderkoeld is gevonden in de tuin van zijn onderburen. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij is overleden.
Konings (4-10-2017 om 21:31)
Onder deze weersomstandigheden kan je toch nog niet echt onderkoeld raken?
wim (4-10-2017 om 18:39)
Die vrouw woonde in een rijtjes woning zou er dan geen buren niets opgemerkt hebben?
Cookie-instellingen beheren