Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

16-Jarige verdachte in autodiefstalzaak

Toegevoegd: 04-10-2017, 12.58 uur
Eén van de auto's werd aangetroffen bij een ongeluk in Kapelle.
Eén van de auto's werd aangetroffen bij een ongeluk in Kapelle.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft dinsdagochtend een 16-jarige jongen uit Zierikzee opgepakt als verdachte in de zaak rond de woninginbrakenreeks waarbij recent ook auto's werden weggenomen.

Sinds 12 augustus vonden namelijk zo'n tien inbraken plaats waarbij gelijktijdig ook een auto werd meegenomen. "In eerste instantie ging het om vakantiewoningen in Domburg en Kamperland. Daarna zijn er ook woningen in Gapinge, Kruiningen en Nieuwdorp bezocht", aldus de politie.

Eerder werden al vier andere verdachten aangehouden. Hun voorarrest is met 90 dagen verlengd. De recherche sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-10-2017 om 18:30)
16 jaar oud wat een leeftijd om dan al opgepakt te worden door politie wegens een serie woning inbraken jonge man je moest je schamen diep schamen, wat moet er van jouw terecht komen snotneus.