Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flink wat hulpverleners bij reanimatie Goes

Toegevoegd: 04-10-2017, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners van brandweer, politie en ambulancedienst zijn vanmiddag in Goes ingezet voor een reanimatie.


In een pand aan de Wulfaertstraat had iemand rond 14.30 uur dringend medische hulp nodig. Er kwamen twee ambulanceteams, twee politiewagens en een ladderwagen van de brandweer ter plekke.  De ladderwagen is nog wel naar boven geweest maar heeft de patiënt niet naar beneden gehaald.

De politiemensen werden deels ingezet om het verkeer langs de geparkeerde hulpverleningsvoertuigen te laten passeren. Er was namelijk nog maar één rijbaan beschikbaar. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BHV (6-10-2017 om 20:07)
jammer vera dat je werk belangrijker was dan de reanimatie.... alle hulpverleners die wel ter plaatse waren sterkte met het verwerken het is zo naar iemand niet te kunnen redden
Pino (5-10-2017 om 06:10)
Helaas is hij/zij overleden
AJ (4-10-2017 om 21:26)
Hoi Vera, ik was ook aanwezig en heb later begrepen dat de persoon het helaas niet heeft overleefd.
Vera (4-10-2017 om 19:49)
Ik werd opgeroepen als vrijwillighulpverlener om te reanimeren. Helaas kon ik niet weg bij mijn werk om te helpen. Ik hoop dat alles goed is gekomen met deze persoon!