Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje zwaargewond bij treinincident Kloetinge

Toegevoegd: 04-10-2017, 15.58 uur
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij het treinincident op de overgang Oostmolenweg in Kloetinge is een meisje ernstig gewond geraakt. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd rond 13.45 uur geraakt door een trein, volgens de politie als gevolg van een wanhoopspoging. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd. Volgens de politie heeft het meisje de aanrijding overleefd maar meer details over haar letsel zijn echter niet bekend. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

Het treinverkeer tussen de stations Goes en Kruiningen-Yerseke is nog altijd gestremd. Er rijden snelbussen tussen Goes en Kruiningen-Yerseke. Er rijden stopbussen tussen Kapelle-Biezelinge en Kruiningen-Yerseke. De extra reistijd kon volgens de NS in eerste instantie oplopen tot meer dan een uur maar inmiddels is dit bijgesteld naar 30 minuten.

Naar verwachting is de verstoring rond 16.30 uur weer voorbij.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
corneline (9-10-2017 om 13:48)
het gaat best goed, ze heeft wel veel pijn, is nog erg moe maar het letsel valt mee. we zijn als familie erg dankbaar dat ze er nog is!
marjoke (7-10-2017 om 12:07)
Ben zo benieuwd hoe het met dit meisje is. Zou haar een dikke knuffel willen geven. Vind het zo erg dat ze zo wanhopig is geweest om deze keuze te maken. Mocht je dit lezen lieverd. Kop op en hou je taai.
wim (6-10-2017 om 06:48)
hoe gaat het nu met het meisje hoop dat alles weer goed komt met haar ,heel veel beterschap toegewenst
Franky (5-10-2017 om 04:08)
Misschien moeten we eens wat meer op elkaar letten, om elkaar geven, dit gebeurd niet spontaan. Ik heb diverse jongeren gekend die ook uit het leven zijn gestapt, maar waarom, ik vind dit best heftig terwijl ik niet weet wie ze is. Gelukkig is ze er nog.....
Gert (4-10-2017 om 23:34)
Triest! Hopelijk krijgt dit meisje een tweede kans! Sterkte voor iedereen rondom het incident.
Nina (4-10-2017 om 18:14)
Wat vind ik dit in en in triest, dat meiske is nu nog verder van huis echt heel naar
Cookie-instellingen beheren