Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Hennepkwekerij aangetroffen bij brand in schuurtje

Toegevoegd: 30-10-2004, 09.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Vrijdagmiddag is in de Beatrixstraat in Terneuzen een hennepkwekerij aangetroffen nadat brand was uitgebroken in een schuur.

Rond kwart over drie vrijdagmiddag kwam bij de brandweer een melding binnen dat een schuurtje dat bij een woning gelegen was in brand stond. Daarop rukte de brandweer onder prioriteit 1 uit met de tankautospuit 5630. Ook de politie ging ter plaatse.

Tijdens de bluswerkzaamheden werd duidelijk dat er in het schuurtje een hennepkwekerij gevestigd was. In het schuurtje stonden ongeveer 445 hennepplanten, alle planten zijn door de politie vernietigd. De apparatuur voor de hennepteelt is door de brand vernield.

In verband met de aangetroffen kwekerij is een 27-jarige man uit Terneuzen door de politie gehoord


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren