Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Slachtoffer poging beroving raakte gewond

Toegevoegd: 05-10-2017, 11.44 uur
Slachtoffer poging beroving raakte gewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die dinsdag in Middelburg het slachtoffer werd van een poging tot beroving is bij het incident gewond geraakt. Dat meldt de politie.


De poging tot beroving vond rond 18.00 uur plaats in de buurt van het tunneltje onder de Schroeweg, gelegen tussen het Meiveldpad en de Westmede. Volgens de politie trof de politie toen 54-jarige Middelburger aan die op de grond lag en vertelde dat hij op zijn hoofd was geslagen door twee jonge mannen en een vrouw. Hij zou al een tijdje op de grond liggen en gaf aan dat de drie hadden geprobeerd hem te beroven.

De daders gingen er met lege handen vandoor. De mannen vluchtten weg richting het Meiveld, de vrouw ging richting de wijk Dauwendaele. Bij de beroving liep de man een hoofdwond op. Hij is hiervoor ter plekke behandeld door de ambulancedienst. Hierna is hij opgevangen door zijn zoon en naar huis gebracht.

De Middelburger heeft woensdagmiddag aangifte gedaan. Het onderzoek loopt nog en er zijn nog geen arrestaties verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (5-10-2017 om 18:17)
Tijd voor burgerwacht!
Cookie-instellingen beheren