Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij forse aanrijding in Goes

Toegevoegd: 06-10-2017, 16.29 uur - Update: 06-10-2017, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een botsing op de Patijnweg (N289) in Goes is vanmiddag flink wat schade ontstaan. Twee personen zijn gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 15.20 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De bestuurder van een Toyota Aygo kwam in botsing met die van een Volvo V70. De auto’s raakten elkaar aan de voorzijde waarna de Volvo ook nog een boom raakte. De Toyota verloor door de klap het linker voorwiel.

De ambulancedienst heeft de beide bestuurders voor nadere controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer verleende assistentie en bergingsbedrijf De Moor heeft de wagens uiteindelijk geborgen. De weg was vanwege de hulpverlening en de berging enige tijd volledig afgesloten. De politie zorgde daarom voor een omleiding. Rond 16.45 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (7-10-2017 om 09:00)
Dat is een harde klap geweest en dan te bedenken je dat stuk maar 30 mag in bouw verkeer bij de hoornbeek denk dat ze wel ietsje gereden hebben
k (6-10-2017 om 20:07)
dat moet een flinke klap geweest zijn, gezien de schades aan beide voertuigen zeker als je je bedenkt dat zon Volvo ook van op zij een stevige bak is (sips) en toch behoorlijk in elkaar zit hopelijk vallen de verwondingen mee
ad (6-10-2017 om 19:45)
Man, man, man wat 't klap is dat weer geweest...;(