Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitse vrouw Oostkapelle nog altijd vermist

Toegevoegd: 06-10-2017, 17.00 uur
De bewakingsbeelden van afgelopen maandag.
De bewakingsbeelden van afgelopen maandag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De uit Duitsland afkomstige Gaby Schlösser (50) die maandag als vermist werd opgegeven vanuit Oostkapelle is nog altijd niet terecht. Dat meldt de politie.


De vrouw werd maandag voor het laatst gezien toen zij rond 11.00 uur op een huurfiets vertrok vanaf een camping aan de Duinweg. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. "Op camerabeelden is te zien dat zij bij de uitgang van de camping rechtsaf slaat richting het strand. Vanaf dat punt kan ze alle richtingen zijn opgegaan", zo laat de politie weten.

Inmiddels is een uitgebreid gebied afgezocht, zowel richting Westkapelle als richting Vrouwenpolder. "Ook is gezocht op het strand, bos en op de Oosterscheldekering. Zoeken met de politiespeurhond heeft ook niets opgeleverd. Er zijn tientallen meldingen van burgers binnengekomen, maar helaas zonder resultaat", zo vertelt de politie.

De vrouw droeg ten tijde van haar verdwijning een blauwe of zwarte broek en blauwe, sportieve wandelschoenen. Ze had een helblauwe rugzak van JANSSPORT bij zich en verplaatste zich op een witte gehuurde Gazelle-fiets met op het achterspatbord een sticker van campingverhuur Het Dennenbos.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (6-10-2017 om 17:41)
Een beetje triest voor haar naasten dat alle aandacht naar Anne Faber gaat en dat deze vermissing nauwelijks aandacht krijgt. Ik hoop voor hun dat deze mevrouw spoedig in goede gezondheid terug gevonden zal worden
Cookie-instellingen beheren