Bestuurder spoorloos na ongeluk Axel

Toegevoegd: 07-10-2017, 04.15 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is vannacht een personenauto van de weg geraakt. De bestuurder heeft vervolgens de plaats van het ongeval verlaten.

De hulpdiensten kregen even na 02.00 uur de melding dat er een voertuig van de Zaamslagseweg was geraakt en op het talud stond. Hierop werd niet alleen de politie op pad gestuurd, ook de brandweer en de ambulancedienst werden gealarmeerd.

Ter plekke bleek er echter niemand in of bij het voertuig te zijn. Autoberging Terneuzen is ter plaatse gekomen om de Alfa Romeo te takelen. De politie stelt een onderzoek in naar wie er in de auto heeft gereden. Na het ongeluk werd de Zaamslagseweg enige tijd afgesloten.

Rond 03.15 uur was de weg weer vrij.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (7-10-2017 om 10:20)
iets zegt me, dat ie gewoon naar huis is gelopen om zn roes uit te slapen...