Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 96 km

Auto met stoffelijk overschot geborgen

Toegevoegd: 07-10-2017, 22.24 uur
Door: Roland de Jong

GAPINGE - In Gapinge is vanavond de auto geborgen waarin eerder vandaag het stoffelijk overschot van een man was aangetroffen.


Het levenloze lichaam werd rond 18.00 uur ontdekt in een stationwagen die geparkeerd stond in een doodlopend stuk weg bij een bocht van de Eendekotsweg. Na aankomst zette de politie direct het weggetje af. Hierna kwam de afdeling Forensische Opsporing ter plekke om sporenonderzoek te doen.

Volgens een politiewoordvoerster is besloten om de auto nader te onderzoeken in een speciale onderzoeksruimte en daar ook het lichaam te bergen. Kuzee is daarom ter plaatse gekomen met een bergingswagen met gesloten achterzijde om zo het voertuig afgeschermd te kunnen vervoeren.

Omstreeks kwart voor tien kon de auto worden meegenomen, kort hierop vertrok ook de laatste politiewagen vanaf de plaats delict. De weg is inmiddels dan ook weer vrijgegeven. Over de precieze identiteit van het slachtoffer en de doodoorzaak is overigens nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750