Ernstig auto-ongeluk Roosjesweg Aagtekerke

Toegevoegd: 08-10-2017, 04.22 uur - Update: 08-10-2017, 10.17 uur

Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij een eenzijdig verkeersongeluk tussen Aagtekerke en Domburg is in de nacht van zaterdag op zondag iemand zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer belandde rond 02.20 uur met zijn auto in de berm bij de Roosjesweg. Via het parallel gelegen fietspad eindigde auto in de bosjes. Naast twee ambulanceteams werden ook de brandweer en een traumahelikopter ingezet.

De helikopter heeft de gewonde rond 03.15 uur overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend. Ook is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland heeft de auto getakeld. Vanwege het ongeval was de weg ter plaatse tot ongeveer 03.45 uur volledig afgesloten.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750