Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger heeft pistool in woning liggen

Toegevoegd: 08-10-2017, 10.13 uur
Vlissinger heeft pistool in woning liggen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag aan het einde van de middag in Vlissingen een man aangehouden die in het bezit was van een vuurwapen.


De politie had de beschikking gekregen over informatie die er op duidde dat in een woning aan de Singel in Vlissingen een vuurwapen zou liggen. Agenten stelden daarom zaterdag rond 16.00 uur een onderzoek in bij het betreffende pand.

Tijdens het doorzoeken van de woning vond de politie een pistool. Dit is in beslag genomen en een 23-jarige Vlissinger is aangehouden op verdenking van wapenbezit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cas (23-10-2017 om 15:41)
Vlissingen is 1 grote bende... Hou op hoor, Middelburg, Goes en zeker Terneuzen kunnen er ook wat van. Op de dorpen hebben nog een aantal mensen jachtwapens, bb-guns, etc. Top volk altijd hier, met hun vooroordelen.
Oom agent (9-10-2017 om 05:49)
Beste AD....het zou zomaar kunnen zijn dat het aangetroffen vuurwapen van zijn of haar partner is. Daarom ben je "verdachte." in Nederland ben je nu eenmaal onschuldig, totdat 't tegendeel is bewezen
AD. (8-10-2017 om 16:30)
Wel grappig he dat er bij iemand een wapen word aangetroffen en dez dan word verdacht van wapenbezit dat is dus hetzelfde als wanneer er iemand in een auto word aangehouden en deze ervan word verdacht de chauffeur te zijn.En inderdaad in Vlissiingen is het een grote bende.
Truus (8-10-2017 om 12:36)
Hij is vast niet de enige daar in Vlissingen......
Cookie-instellingen beheren