Westerscheldetunnel dicht vanwege fietser

Toegevoegd: 08-10-2017, 10.39 uur - Update: 08-10-2017, 23.32 uur

Westerscheldetunnel dicht vanwege fietser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Eén van de tunnelbuizen van de Westerscheldetunnel is zondagochtend korte tijd afgesloten geweest vanwege een fietser.

Volgens de Westerscheldetunnel moest de westbuis (waarin het verkeer richting Zeeuws-Vlaanderen rijdt) rond 10.00 uur even dicht vanwege een fietser die in de tunnel reed. In de Westerscheldetunnel geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur en is fietsen uiteraard niet toegestaan.

Binnen tien minuten kon de tunnelbuis weer in gebruik worden genomen. De fietser, een 22-jarige toerist uit Brazilië, is meegenomen door de Koninklijke Marechaussee. Hij heeft een boete van 140 euro gekregen voor het fietsen op een plek waar dat niet is toegestaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws - Vlaanderen onafhankelijk . (9-10-2017 om 10:01)
Ik moet altijd minder betalen om door de tunnel te rijden ?