Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook paarden in sloten Borssele en Walsoorden

Toegevoegd: 08-10-2017, 23.25 uur
Ook paarden in sloten Borssele en Walsoorden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ook bij Borssele en Walsoorden zijn zondag paarden in een sloot terecht gekomen. Eerder op de dag gebeurde dit al in Scharendijke.


Na een melding van een binnenbrand omstreeks 18.50 uur aan het Churchillhof in Kloosterzande werd de blusploeg van Kloosterzande rond 19.30 uur doorgestuurd naar de Zeedijk bij Walsoorden. Ook hier lag namelijk een paard in een sloot.

De hulp van de vrijwillige brandweer in Borssele werd rond 19.45 uur ingeroepen toen bleek dat bij de Monsterweg in het dorp ook een paard in een sloot terecht was gekomen. Het dier kon niet meer op eigen kracht uit de sloot komen. Samen met de eigenaren van het paard lukte het de brandweer in korte tijd om het paard weer op de kant te krijgen.

Zondagochtend stond bij de Langendijk in Scharendijke ook al een paard in een sloot. Dit dier werd eveneens door de brandweer uit het water gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren