Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 218 km

Dronken man rijdt meerdere keren tegen auto

Toegevoegd: 09-10-2017, 13.49 uur
Dronken man rijdt meerdere keren tegen auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet heeft de politie zondag een man aangehouden die onder invloed meerdere keren tegen een andere auto was gereden en er vandoor wilde gaan.


Volgens de politie zou de verdachte, een 38-jarige man uit Biervliet, rond 16.00 uur op de Havenstraat meerdere keren tegen een andere auto zijn gebotst. Hij wilde er vandoor gaan maar de bestuurder van de andere auto wist de man klem te rijden.

Toen agenten bij het ongeval aankwamen bleek de verdachte in een restaurant aan de Markt te zitten. De man kwam naar buiten en omdat de agenten dachten dat hij gedronken zou kunnen hebben moest hij een blaastest afleggen. De verdachte blies een F en moest daarom mee naar het politiebureau om een nadere ademanalyse te ondergaan.

Op het politiebureau blies de man 940 Ug/l: ruim vier maal de toegestane hoeveelheid. De man is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heyndrickx (9-10-2017 om 15:53)
Goede middag ik vind het schandalig dat zulke mensen nog achter het stuur kruipen 6 maal tegen die auto reiden en dan in stappen ja die kon nog andere mensen de dupe maken of dood rijden die moest nooit nog met een auto mogen rijden
Cookie-instellingen beheren