Politie zoekt eigenaar bestelbus na botsing

Toegevoegd: 09-10-2017, 14.29 uur

Politie zoekt eigenaar bestelbus na botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagochtend twee personen onderzocht na een verkeersongeval in Middelburg. De politie zoekt één van de betrokkenen.

Rond 09.15 uur kwam op de kruising van het Karel Doormanplein met de De Ruyterstraat een scooterrijder in botsing met een bestelbus. Op de scooter zaten een 59-jarige vrouw en een 12-jarig kind, beiden uit Middelburg. Zij zijn door de ambulancedienst onderzocht. Of er ook iemand is afgevoerd naar het ziekenhuis is niet bekend.

Volgens de politie is de bestuurder van de bestelbus wel even gestopt, maar heeft deze geen gegevens achtergelaten. Zijn identiteit is daarom niet bekend en de politie probeert deze alsnog te achterhalen. Er was sprake van een witte bestelbus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750