Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 dicht na ongeluk met vrachtwagen

Toegevoegd: 10-10-2017, 13.43 uur - Update: 10-10-2017, 14.56 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een ongeval met een vrachtwagen zorgt momenteel voor problemen op de A58 bij Kruiningen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Ter plekke deed zich een kop-/staartbotsing voor met een andere vrachtwagen, mogelijk tijdens filevorming. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Eén persoon is met spoed per ambulance afgevoerd.

De snelweg is dicht vanaf de afslag Kruiningen/Yerseke. Rond 14.45 uur stond er een file van 6 kilometer. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Datdanweerwel (13-10-2017 om 23:57)
Hey Kees, Niet veel verstand van vrachtwagens het. Alle vrachtwagens hebben juist geen airbags. Pas vanaf dit modeljaar bied Scania dit aan en nee niet dit model. Maar knap hoor even foto vergroten om te kijken wat voor stuur erin zit, alsof dat een aanrijding verhinderd. En wat is je probleem met kerstboomverlichting? Jij veilig op je kantoortje persoonlijke dingen om je saaie kantoor op te leunen. Hou jij nou maar je aandacht op de weg als je er komt en niet op je telefoon.
Arie (12-10-2017 om 20:59)
Zonder iemand te beschuldigen of te verdenken gewoon even de historie van het telefoongebruik opvragen van de vrachtwagenchauffeur. En dan van het tijdstip net voor het ongeval. Is die op dat tijdstip niet gebruikt dan pas de verzekering laten uitbetalen. Dit moet de standaardprocedure worden bij alle ongelukken.
wim (12-10-2017 om 07:19)
Wat kan een ongeluk veel problemen geven zoals op de A58 laten we hopen dat de chauffeur weer snel beter mag worden wie weet wat de aanleiding geweest is van het ongeluk
Vlissinger (12-10-2017 om 05:47)
@Johan, nee. je moet gewoon wachten. zeurkous.
Vlissinger (10-10-2017 om 20:27)
Beetje dom en kortzichtig bericht Jacob. Jij weet niet wat er zich heeft afgespeeld. Iemand kan even onwel zijn geworden om maar een voorbeeld te noemen.
Kees (10-10-2017 om 18:41)
Sterkte voor het slachtoffer. Wat ik niet begrijp is dat sommige truckers het stuur (met airbag) omruilen voor een jaren 60 stuur (zonder airbag). Fabrikanten doen alles om voertuig zo veilig mogelijk te maken en sommige chauffeurs slopen het er weer uit met alle gevolgen en kosten van dien. Ook hier zit zo'n retroreflector stuur in. Om maar te zwijgen over de kerstboomverlichting waar de politie niets aan doet.
Cookie-instellingen beheren