Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelweg weer open na botsing vrachtauto's

Toegevoegd: 10-10-2017, 15.16 uur - Update: 10-10-2017, 15.53 uur
Rond 15.15 uur stond er een file van zo'n acht kilometer.
Rond 15.15 uur stond er een file van zo'n acht kilometer.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De A58 richting Bergen op Zoom is weer open na het ongeval tussen twee vrachtwagens ter hoogte van Kruiningen.


Rond 13.20 uur botste net voorbij de afslag naar Kruiningen een vrachtwagen achterop een andere truck. Er ontstond flink wat schade en de chauffeur in de achterste vrachtauto raakte gewond. Hij is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer verleende assistentie.

Na de botsing werd de snelweg volledig afgesloten. Dit zorgde op zowel de A58 als de omleidingsroute N289 voor flink wat hinder. Omstreeks 15.15 uur was volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) op de snelweg al een file ontstaan van zo'n acht kilometer. Rond dat tijdstip werd echter ook de A58 deels weer vrijgegeven. Nadat de veachtwagen was geborgen en de het wegdek waa gereinigd kon de A58 om 15.45 weer helemaal worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JG (11-10-2017 om 11:43)
vandaag 11-10-17 weer prijs op de A58 vreselijk voor degene die het betreft en vervelend voor de mensen in de file, veel sterkte voor alle betrokkenen en een enorme pluim voor al die mensen de hulpverleners want tenslotte zijn zij de mensen die alles weer in orde proberen te krijgen en waardering verdienen van iedereen !
Cookie-instellingen beheren