Belgische achtervolging eindigt in Westdorpe

Toegevoegd: 10-10-2017, 16.19 uur

Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Een achtervolging vanuit België is vanmiddag geëindigd in Zeeuws-Vlaanderen. Er is één persoon aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de Zeeuwse politie kreeg men via de meldkamer in het Belgische Gent door dat iemand in een bestelauto was weggereden bij een controle. Er was een achtervolging gestart en deze verplaatste zich tussen 15.00 en 15.15 uur naar Zeeuws-Vlaanderen.

Uiteindelijk kwam de achtervolging rond 15.30 uur op de kruising van de Graaf Jansdijk B met de Eversdam in Westdorpe ten einde. Het voertuig reed hier tegen een lantaarnpaal en de bestuurder ging er te voet vandoor. Hij kon echter vrijwel direct worden aangehouden. Vermoedelijk zal hij op een later moment worden overgedragen aan de Belgische autoriteiten.

De bestelauto, waarvan de zijruit aan de passagierszijde ontbrak, is getakeld door een bergingsbedrijf.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westdorpse (10-10-2017 om 17:42)
Gelukkig, was ik net thuis rond 3 uur, je zult die maar tegenkomen op de smalle dijk, met je fiets!!