TBS Souburger met een jaar verlengd

Toegevoegd: 10-10-2017, 20.38 uur

TBS Souburger met een jaar verlengd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de tbs met dwangverpleging van de 46-jarige G. de W. uit Oost-Souburg conform de eis van de officier met een jaar verlengd.

Omdat De W. kennelijk zijn leven weer op de rails heeft, aan alles heeft meegewerkt en de toekomst er positief uitziet en de deskundigen vol vertrouwen zijn, wordt de dwangverpleging voorwaardelijk beëindigd.

De W. werd twaalf jaar geleden tot vijf jaar cel en tbs met dwangverpleging veroordeeld voor onder meer het seksueel misbruiken van zijn toen zevenjarige stiefdochter en het maken van (kinder)porno. Het meisje werd diverse keren per week door hem misbruikt en mishandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (12-10-2017 om 15:11)
nooit meer vrijlaten