Twintig tips over inbraak hotel Domburg

Toegevoegd: 11-10-2017, 01.56 uur

De daders zijn vastgelegd door een bewakingscamera.
De daders zijn vastgelegd door een bewakingscamera.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - De uitzending van Opsporing Verzocht over de inbraak in hotel Nehalennia in Domburg heeft twintig tips opgeleverd. Daarbij zijn ook namen van mogelijke verdachten genoemd.

Bij de vorige uitzending van het programma werden beelden getoond van twee inbrekers die op zondag 30 juli het hotel aan de Badstraat binnendrongen. Bij de inbraak werd een kassalade buitgemaakt. Op de beelden is te zien hoe de inbrekers met hun witte Volkswagen polo tegen de rijrichting in over de Badstraat komen aanrijden. Twee jonge mannen stappen uit.

Ze proberen eerst om via de officiële ingang binnen te komen. Als dat niet lukt, breken ze een oude toegangsdeur open. Eenmaal binnen proberen ze nog meer open te breken, maar dat lukt niet. Uiteindelijk nemen ze genoegen met een kassalade en gaan ze ervandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750