Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 352 km

Ongeval: A58 dicht, meerdere gewonden

Toegevoegd: 11-10-2017, 11.44 uur - Update: 11-10-2017, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een ongeval op de A58 tussen Kruiningen en Krabbendijke zijn vanochtend zes mensen gewond geraakt. De weg is dicht.


Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Er waren een kleine vrachtwagen en zeker drie personenauto's bij de aanrijding betrokken. Het exacte aantal auto's is echter nog niet helemaal duidelijk.

De brandweer was met drie voertuigen ter plekke en heeft geholpen de slachtoffers uit de voertuigen te halen. De ambulancedienst zette vijf ambulances, een rapid responder en een traumahelikopter in. Volgens de politie zijn vier mensen naar het ziekenhuis gebracht. Twee slachtoffers zijn ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Ook zijn twee honden bij het ongeluk betrokken. Daarvoor is er een dierenambulance ter plaatse.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke afgesloten. Het verkeer richting Vlissingen wordt omgeleid via de N289. Automobilisten die vaststaan in de file achter het ongeluk, worden door de politie weggeleid. Volgens Rijkswaterstaat gaan de opruimwerkzaamheden tot 13.30 uur duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ko (11-10-2017 om 13:12)
Het zoveelste ongeluk op de A58..waarom wordt de nieuwe laag asfalt 's nachts gereden en de vangrails overdag vervangen? Stof tot nadenken misschien?
jacob (11-10-2017 om 12:59)
Aller eerst sterkte voor de gewonden hopelijk valt hun letsel mee. Ik vraag mij steeds weer af, na zo'n ongeval, hoe is het toch mogelijk. Hebben sommige bestuurders zoveel haast, zijn ze onachtzaam, houdt men te weinig afstand. Of zijn ze gewoon niet bij de les en met andere zaken bezig dan met het besturen van een voertuig? Als je veelvuldig op de weg zit zie een diversiteit van zaken die absoluut niet thuis horen in het verkeer, van zich scheren in de auto tot telefoon gebruik etc. Dus sommigen zijn niet met auto rijden bezig en dan krijg je dit onverantwoord gedrag.
Cookie-instellingen beheren