Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval: A58 dicht, meerdere gewonden

Toegevoegd: 11-10-2017, 11.44 uur - Update: 11-10-2017, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een ongeval op de A58 tussen Kruiningen en Krabbendijke zijn vanochtend zes mensen gewond geraakt. De weg is dicht.


Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Er waren een kleine vrachtwagen en zeker drie personenauto's bij de aanrijding betrokken. Het exacte aantal auto's is echter nog niet helemaal duidelijk.

De brandweer was met drie voertuigen ter plekke en heeft geholpen de slachtoffers uit de voertuigen te halen. De ambulancedienst zette vijf ambulances, een rapid responder en een traumahelikopter in. Volgens de politie zijn vier mensen naar het ziekenhuis gebracht. Twee slachtoffers zijn ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Ook zijn twee honden bij het ongeluk betrokken. Daarvoor is er een dierenambulance ter plaatse.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke afgesloten. Het verkeer richting Vlissingen wordt omgeleid via de N289. Automobilisten die vaststaan in de file achter het ongeluk, worden door de politie weggeleid. Volgens Rijkswaterstaat gaan de opruimwerkzaamheden tot 13.30 uur duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-10-2017 om 13:38)
hoe gaat het met de mensen en de lieve honden ,ja hoop dat de lieverds er niets aan over hebben gehouden arme diertjhes zaten ze niet vast ,onze honden zitten altijd in de bench vast gemaakt
Renata (12-10-2017 om 01:17)
Precies Jacob, hoe klapt anders een vrachtwagen op een file. Maar daar mag je niks van zeggen. Meer politie in onopvallende auto's, dan kunnen ze het zelf zien. Wat een geluk dat die honden niet ontsnapt zijn. Mooi om hulpverleners zo met dieren bezig te zien. Respect.
Zeeuwse showride (11-10-2017 om 22:35)
@moeder, u heeft geen rijbewijs? Niks mis met 130km/u ook voor het milieu niet. Ik heb een 2.3 liter benzine oldtimer die ik graag met 130km/u over de snelweg stuur:) Het zou heel erg schelen als iedereen zijn / haar aandacht op de weg houdt
AntiGSM (11-10-2017 om 22:22)
Je leest het bijna iedere dag, het zoveelste ongeluk en het wordt alleen maar erger. Als je eens serieus om je heen kijkt zie je inderdaad van alles om je heen en vooral verval! We geven bijna geen richting aan waardoor een ander zich kapot schrikt, draait te snel aan z'n stuur en de poppen aan het dansen...ze denken er gewoon niet bij na wat ze veroorzaken voor medeweggebruikers! Hetzelfde geld voor telefoon gebruik, puur egoïstisch gedrag want ze weten dondersgoed hoe gevaarlijk het is. We zullen met z'n allen weer netter en beter moeten gaan rijden, fatsoenlijk afstand houden, goed laten zien wat je van plan bent (richting aangeven) en pas dan zal het weer veiliger worden op de weg. Verkeer is een serieuze zaak, ga er dan ook zo mee om!
D (11-10-2017 om 18:22)
Vrachtauto heeft eventjes niet opgelet ben ik bang, veelal te jonge chauffeurs in dat soort busjes en te Hoge werkdruk. Tel daar nog even telefoon, werkzaamheden en onverdraagzaamheid bij op en je hebt elke dag dit soort ongevallen. Pakkans is nihil voor telefoongebruik.
Moeder (11-10-2017 om 16:25)
130 is hard... één stuurfoutje en het gaat mis... 100 zou beter zijn, niet in de laatste plaats voor het milieu... Ongelukken zouden dan meestal ook minder ernstig zijn. Beterschap voor de betrokkenen, gelukkig geen doden...
Cookie-instellingen beheren