Kampeerwagen gestolen in Zierikzee

Toegevoegd: 12-10-2017, 09.06 uur

De kampeerwagen is voorzien van het kenteken HG-685-B.
De kampeerwagen is voorzien van het kenteken HG-685-B.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Het politieteam Oosterscheldebekken is op zoek naar een gestolen kampeerwagen. Via Facebook is een foto van het voertuig verspreid.

De gestolen auto is een witte Volkswagen Transporter California. Het voertuig is weggenomen vanuit Zierikzee en is voorzien van het kenteken HG-685-B.

De politie hoopt dat iemand het voertuig ergens aantreft. "De kampeerwagen is afgelopen morgen ontvreemd en bevindt zich mogelijk nog in ons gebied", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (17-10-2017 om 06:38)
ik heb zo'n zelfde voertuig gistermiddag op de westwal in goes zien rijden, was exact dezelfde dus ik was alert, zaten Duitse platen op en werd bestuurd door een ouder echtpaar dus dat waren denk ik gewoon toeristen