Flink wat rook door pelletkachel woning Sluiskil

Toegevoegd: 12-10-2017, 09.12 uur

Flink wat rook door pelletkachel woning Sluiskil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Een pelletkachel in een woning in Sluiskil heeft woensdagavond voor flink wat rookontwikkeling gezorgd.

Volgesns de brandweer werd rond 20.45 uur gemeld dat in het huis aan het Kanaalzicht een schoorsteenbrand woedde. “Eenmaal ter plaatste bleek dat een pelletkachel flink rook aan het spuwen was. We hebben de kachel snel naar buiten verplaatst en de rookkanalen op brandverschijnselen gecontroleerd. Gelukkig was van dat laatste geen sprake en bleef het beperkt tot in de kachel”, zo schrijft de brandweer van Sluiskil op Facebook.

De brandweer heeft nog wel de woning geventileerd. Ook is gemeten of er geen te hoge waarde koolstofmonoxide was. Toen dat niet het geval bleek, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bernd (12-10-2017 om 10:29)
Zal wel weer zoon goedkope pelletkachel zijn met de afvoer door de muur wat verboden is! Dat krijg je als je zo goedkoop mogelijk wil en niet volgens voorschriften plaatst.
Pellet (12-10-2017 om 10:07)
Spelen met de parameters, krijg je zulke grappen.