Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto bijna te water bij Retranchement

Toegevoegd: 12-10-2017, 10.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - De brandweer is donderdagmorgen vroeg uitgerukt voor een ongeval op de Kanaalweg bij Retranchement.


Rond 05.30 uur moest een bestuurder van een personenauto uitwijken voor een vos op de Kanaalweg. De man raakte met zijn auto van de weg en reed de dijk af. De auto kwam op zijn kant onder aan de dijk bij het kanaal tot stilstand. Het noodsysteem van de auto sloeg gelijk alarm na het ongeval. De bestuurder gaf aan niet gewond te zijn maar kon niet zelfstandig het voertuig verlaten.

De brandweer heeft bij aankomst het voertuig gezekerd om te zorgen dat deze niet om kon vallen het kanaal in. Daarna is de man uit de auto gehaald. Er is nog een ambulance ter plaatse geweest maar de bestuurder raakte niet gewond.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op de kant getakeld. Deze werkzaamheden waren rond 09.45 uur afgerond. De weg was tijdens het ongeval afgesloten en het verkeer is omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750