Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zwaargewond na botsing tegen boom

Toegevoegd: 13-10-2017, 14.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen is vrijdag een vrouw zwaargewond geraakt.


Het ongeval vond rond het middaguur plaats ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan. De vrouw is door nog onbekende oorzaak tegen een boom gereden. De auto reed voor de aanrijding tegen het verkeer in.

Omdat het slachtoffer bekneld zat is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft de auto opengeknipt om de gewonde te bevrijden. Iets na 12.30 uur was het slachtoffer bevrijd. De vrouw is vervolgens met spoed per ambulance naar een traumahelikopter gebracht die landde langs de A58 bij Goes. Over haar verwondingen is verder niks bekend.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ans (14-10-2017 om 12:45)
Misschien beter lezen. De vrouw reed TEGEN het verkeer in. En aan de auto te zien is het niet langzaam gegaan. Hopelijk gaat het goed met haar. En de oorzaak zal wel boven water komen,
geirriteerd (14-10-2017 om 07:03)
Wij zijn er langs gereden op het moment dat het NET gebeurd was en vroeg mezelf direct af hoe komt die daar, met de neus richting Middelburg zeker omdat er geen sporen in het gras van de middenberm stonden. Maar dat ze hard gereden heeft was me wel direct duidelijk en dan is onwel worden toch een redelijke oorzaak aangezien dat je dan je gaspedaal NIET meer zelf los kan laten. En dan heb je van die (Duitse) mensen (die in mijn ogen geen mensen meer zijn) die dan dood leuk met hun F****** GSM in de hand op het voorsorteer van naar rechts staan om het maar op social media (meestal dan) te kunnen delen, heb GVD een beetje respect voor je medemens en doe zoiets gewoon niet en zeker niet omdat je dan nog VEEL MEER gevaarlijke situaties maakt.
t Is wat (13-10-2017 om 16:42)
Ziet er niet fijn uit.. Had ze die klompen aan? (Op een foto te zien op de bestuurdersstoel) Niet handig rijden denk ik. Maar wellicht is zij onwel geworden, want bij telefoongebruik (wat vast ook geopperd gaat worden), heb je het in de gaten dat je opeens op gras rijdt en stuur je terug... Maar ja, ik weet het niet natuurlijk, de politie moet het maar weer uitzoeken. Iig sterkte voor het slachtoffer en beterschap!
Kees (13-10-2017 om 16:39)
Dat is wel echt vervelend. Veel mensen kijken tijdens autorijden op hun mobieltje en letten niet op. Als je goed oplet en goed anticipeert dan zijn eenzijdige ongevallen bijna altijd te vermijden. Het ligt dus praktisch altijd aan de bestuurder. Voor de boom ook vervelend want hij kan er niets aan doen