Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten softdrugshandel opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 14-10-2017, 12.45 uur
Verdachten softdrugshandel opgepakt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Afgelopen nacht zijn twee mannen aan de Breeweg in Middelburg aangehouden op verdenking van het verhandelen van softdrugs. Beiden zijn in verzekering gesteld.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 00.45 uur op de Breeweg een voertuig ineens naast de stoep parkeren en daarbij rakelings langs een fietser gaat. Deze weet nog net op tijd uit te wijken. Vanwege dit vreemde rijgedrag krijgt de bestuurder een controle. Als deze het raampje opendraait om zijn rijbewijs te tonen, ontsnapt er direct een flinke hennepgeur. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door de bijrijder die een joint rookt, maar ook door de 25 gripzakjes met hennep die in de auto gevonden worden.

Beide mannen zijn vervolgens aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. Ook hebben zij een flink geldbedrag bij zich en komen er nog een zak met lege gripzakjes, een mes en een digitale weegschaal uit de auto tevoorschijn.

De 21-jarige verdachten zijn afkomstig uit Middelburg en Arnhem. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en in verzekering gesteld. Hun voertuig is voor nader onderzoek in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (15-10-2017 om 13:01)
Fijn dat het ook een keer gemeld wordt, als het zelfde in Middelburg is.
Cookie-instellingen beheren