Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Scooterrijder gewond na botsing met auto

Toegevoegd: 14-10-2017, 18.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Een bestuurder van een scooter is zaterdagmiddag bij Heinkenszand gewond geraakt na een botsing met een personenauto.

Het ongeval vond rond 14.45 uur plaats op de Heinkenszandseweg ter hoogte van de Oudelandseweg. De automobilist wilde vermoedelijk vanaf de Heinkenszandseweg afslaan naar de Oudelandseweg. De bestuurder van de scooter botste tegen de voorkant van de auto aan en kwam ten val.

Omstanders hebben gelijk hulp geboden aan het slachtoffer. Deze is vervolgens gestabiliseerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend. Zowel de scooter als de auto raakten beschadigd. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-10-2017 om 22:24)
De oplossing luidt, zorg voor haaien tanden bij deze inritten welke voor fiets paden geldt. Het verkeer op deze paden zijn altijd kwetsbaarder dus hoort daar ook een strengere regel voor te zijn. Er zijn er al zoveel die het niet meer kunnen na vertellen..
w (15-10-2017 om 12:24)
Toch veel schade als je max. 40 rijdt met een scooter..... Hoop dat de bestuurder er goed vanaf gekomen is.
Ja-Ja (15-10-2017 om 06:32)
Ik ga vandaag fietsen en ik hoop weer veilig thuis te komen. Je weet nooit wie je tegenkomt en je van de weg afrijd. Zelf ben ik als 71 jarige een bewuste fietser die zich aan de regels houd.Ik steek ook mijn hand uit als er geen verkeer is en kijk eerst achterom of er niets mij passeert Enz. Zelf de fietspaden worden steeds onveiliger.
peter (14-10-2017 om 19:41)
tja die polen denken altijd dat ze voorrang hebben, ik loop er vaak en als ik op dat punt loop en ze rijden gewoon door, die polen moeten maar eens leren rijden of examen hier in nederland doen voordat ze hier mogen rijden.
Bumper: (14-10-2017 om 19:25)
scooter maar even laten testen op de geijkte rollenbank, dat is belangrijk voor de afwikkeling met de verzekering.