Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

KNRM helpt Bressiaanse vissers met motorpech

Toegevoegd: 14-10-2017, 18.54 uur
De visboot wordt op sleeptouw genomen naar Breskens.
De visboot wordt op sleeptouw genomen naar Breskens.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - De reddingboot van Breskens is zaterdagmiddag uitgevaren voor een sportvisser met motorpech. De visboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de jachthaven.


Drie Bressiaanse sportvissers waren vanaf hun visstek onderweg naar de thuishaven. Voor de kust van Groede gaat het mis met de motor. Ze nemen contact op met de reddingbootschipper voor assistentie. Via de Nederlandse Kustwacht wordt de reddingbootbemanning gealarmeerd. Deze zetten met reddingboot Zeemanshoop koers naar de onfortuinlijke vissers.

Ter plaatste stapt een opstapper over om een sleepverbinding aan te leggen. De visboot wordt op sleeptouw genomen naar Breskens waar ze een tijdje later veilig afgemeerd worden in de jachthaven. De dankbare sportvissers beloven om donateur te worden van de KNRM.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-10-2017 om 22:07)
Als men in Den Haag het belastinggeld eerst eens zou besteden voor het Nederlandse volk, ipv het buitenland of de eerste rang graaiers, dan zouden donaties welkom zijn maar niet nodig Ja-Ja. Dat is pas beschamend!
Ja-Ja (15-10-2017 om 06:12)
Nu ze zelf in de problemen zitten zeggen ze donateur van de KNRM te worden. Of is het visserslatijn.heren.? Nu profiteren jullie van de gave van mensen die de KNMR ondersteunen. Schaam jullie!! Zeker een ieder ,die vaart ,moet donateur zijn van de KNMR zijn.
Cookie-instellingen beheren