Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Veel hulpdiensten voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 14-10-2017, 20.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Wilhelminastraat in Sint Philipsland. De patiënt is met spoed onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.


Even voor vier uur werden er drie ambulances, de brandweer van Sint Philipsland en een hoogwerker van Bergen op Zoom ter plaatse gestuurd. Het medisch personeel is meer dan anderhalf uur met de patiënt bezig geweest in de woning.

Na dat het patiënt stabiel was, is de persoon met de hoogwerker uit de woning gehaald en onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De politie begeleidde met twee motorrijders de ambulance.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750