Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonden bij botsing Langeweg Axel

Toegevoegd: 15-10-2017, 01.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een botsing op de Langeweg (N258) bij Axel zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt.


De slachtoffer zaten in een personenauto die rond 23.30 uur door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een vrachtwagen. De auto kwam na de klap zwaar beschadigd tot stilstand. Omdat de betrokkenen niet zelfstandig uit de auto konden komen is de brandweer ingezet. De was met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig ter plaatse.

Daarnaast zijn er drie ambulances ingezet. Een opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam is niet meer ter plaatse gekomen. Wel is het Belgische traumateam met een auto ter plekke gekomen voor assistentie. De brandweer heeft onder andere de deuren uit de auto geknipt om de slachtoffers te bevrijden. Eén van de slachtoffers is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Om die toedracht van de aanrijding te achterhalen heeft de politie een sporenonderzoek gedaan. De weg was hiervoor volledig afgesloten en het verkeer is omgeleid via de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (17-10-2017 om 06:56)
@kellner ben je niet een beetje mis, er worden inderdaad nieuwe vrachtwagens vervoert over de weg maar dit is tussen Volvo in gent door de Westerschelde tunnel verder nl in. vrachtwagens naar de havens kan ook, maar dan gaat het om export van loop sloop vrachtwagens vaak richting afrika
A.Willaert (15-10-2017 om 18:16)
Zaterdag avond omstreeks 11 uur onstonden er mistbanken met minder dan 50 meter zicht. op de Lange weg Plaatselijk heb ik geen aanrijding gezien ,zal later geweest zijn.
Kellner (15-10-2017 om 08:25)
Ziet er uit als die nieuwe vrachtwagens die regelmatig via die route naar de haven worden gereden. Die rijden vaak in colone.
Cookie-instellingen beheren